Prosimo počakajte...
Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Več.. Dovolim uporabo Ne želim piškotkov.
Iz ponudbe
Košarica je prazna, vrednost: 0,00 €
Izberite
» Računalniki
» Prenosniki
» Rabljeni in demo računalniki
» Računalniški deli
» Monitorji
» Tiskalniki
» Mrežna oprema, UPS
» Potrošni material
» TV, audio, video
» Klimatske naprave
» Foto
» POS oprema
» Video nadzor
» Programska oprema
» Storitve
» Razno
» Oprema za dom
» Razprodaja
» Logilink
R-R renew

Produkti ki so označeni z R-R : Renew & Refurbish program:

Renew & Refurbished produkti, ki jih zastopa podjetje AR-SET d.o.o. izvirajo iz več naslovov. Eden najpogostejših je ta, da se proizvajalcem računalniške opreme vse pogosteje dogaja, da prodajna akcija ne doseže željenih in planiranih količin, kot tudi, da so določena naročila preklicana s strani distributerjev, medtem ko so izdelki že na poti iz tovarne. Enkrat, ko produkt zapusti tovarno se ne more vrniti nazaj, zato nam izdelki iz tega naslova pridejo v originalnih in neodprtih embalažah. Ti produkti spadajo v kategorijo - AS NEW.

Ravno tako se v "Renew & Refurbish" program uvrščajo vsi produkti, ki so višek proizvodnje, kot tudi produkti, katerim so med transportom poškodovali embalaže. Ti produkti pridejo v ekoloških embalažah proizvajalcev z originalnimi zapečatenimi in neodprtimi embalažami in sicer vse od trenutka, ko produkt zapusti proizvajalčevo skladišče do trenutka, ko pride do vas. Ti produkti spadajo v kategorijo - AS NEW.

V "Renew & Refurbish" programu so zelo redko tudi produkti, ki so v trgovinah bili na policah kot razstavni eksponat in produkti, ki so bili vrnjeni takoj po nakupu  DOA (dead on arrival). Vsi produkti iz tega naslova so bili vrnjeni direktno nazaj v tovarno in od tam odposlani v popolnoma enakem funkcionalnem stanju kot so odposlani vsi ostali novi produkti. Tudi ti se prepakirajo in po nabavni vrednosti pošljejo v prodajo distributerjem za  "Renew & Refurbish" program, v zapečatenih ekoloških in s strani proizvajalca določenih embalažah.

Podaljšanje garancije R-R izdelkov

Podaljšanje garancije

Vsak naš produkt ima ob nakupu eno leto ali tri leta garancije – 12 do 36 mesecev.

Za produkte, kjer 12 ali 36 mesečno garancije ni možno podaljšati, vam ponujamo možnost, da se odločite in izdelku dokupite dodatno jamstvo, ki presega običajen garancijski rok in sicer na 3 ali na 5 let. Na ta način se zaščitite pred morebitnimi napakami v materialu, oziroma napakami, ki so nastale pri sami izdelavi. V času podaljšanja jamstva, stroške rezervnih delov in delovnih ur za popravilo izdelka, ob predložitvi originalnega računa o nakupu izdelka krije naše podjetje.

Serijska številka izdelka ali druga številka označbe izdelka sta pomembni informaciji, in na osnovi le teh lahko lahko jamstvo skupaj z izdelkom tudi prodate ali podarite naprej. Ko se odločate za nakup izdelka, preverite ali lahko dokupite tudi dodatno jamstvo. Posvetujte se z vašim skrbnikom ali preglejte preglednico.

 POZOR: Podaljšano jamstvo ne velja v kolikor izdelka ne dostavite na redni servis, kjer se izdelek odpre, znova premaže s kvalitetno termalno pasto, vzpostavi optimalno delovanje ventilatorja. Vse izdelke, ki imajo podaljšano jamstvo je potrebno dostaviti na servis 13 (trinajsti), 25 (petindvajseti), 37 (sedemintrideseti) mesec od dneva nakupa. Storitev servisa je plačljiva 20 EUR z DDV. Ob uveljavljanju jamstva je potrebno priložiti račun nakupa in račun servisne storitve.

V preglednici ni navedena vsaka posamezna cena, ampak kategorije cen, prav tako ni naveden vsak posamezen izdelek, ampak skupine izdelkov. V kolikor ne veste v katero skupino sodi vaš izdelek vprašajte vašega skrbnika. Če izdelka, ki ga želite kupiti, ni v nobeni skupini v preglednici ali če v preglednici ne najdete skupine izdelkov s ceno, ki jo ima vaš izdelek, potem zanj žal ni možno dokupiti jamstva.

Nudimo vam 3 ali 5 letno podaljšano jamstvo v znesku, ki je razviden v preglednici. Podaljšanje je mogoče kupiti le sočasno z nakupom izdelka - kasnejši nakup ni več mogoč.

Cenovne stopnje od 250 EUR - 3.000 EUR z vključenim 22% DDV
  Cena v EUR
z 22% DDV
do 300 od 301
do 500
od 501
do 750
od 751
do 1000
od 1001
do 1500
3 LETA Premijski razred P1 P2 P3 P4 P5
Cena 29,99 39,99 49,99 59,99 79,99

 

Splošni pogoji za uveljavljanje garancije in jamstva:


Garancija in jamstvo sta veljavna le ob predložitvi izdelka in originalnega računa z vnesenimi podatki o izdelku.

o    Podaljšanje garancije in jamstva se nanaša na stanje izdelka ob nakupu.

o    Prijavljene škode brez točnega opisa kdaj, kje in kako je škoda nastala, niso krite, dokler ni popolnega pisnega pojasnila o škodnem primeru.

o    Garancije in jamstva za konstrukcijske dele in za celotne izdelke se koristijo prvenstveno.

o    Garancije izdelkov veljajo kot primarne garancije; prav tako tudi vsa druga jamstva ali pogodbene obveznosti tretjih oseb.

o    Praske in podobne poškodbe na izdelku, ki ne vplivajo na tehnične zmogljivosti izdelka, se ne štejejo za garancijsko popravilo.

o    Škoda na programski opremi, operativnih sistemih, gonilnikih, pomožnih programih in drugo ni krita.

o    Lastniki izdelkov ali njihovi pooblaščenci so za programe, gonilnike, podatkovne baze in njihovo sposobnost delovanja odgovorni sami.

o    Garancija in jamstvo ne krijeta potrošnega materiala, obrabljenih delov, akumulatorjev, baterij, tonerjev, varovalk, črnila, tuljav, žarnic in podobnega.

o    Škoda, ki se jo prijavi, a poškodovanega izdelka ni mogoče prinesti ali škode dokazati, ni krita.

o    Škoda zaradi običajne obrabe in izrabe ter postopnega slabšanja kakovosti delovanja izdelkov ni zajeta v garancijsko in jamstveno popravilo.

o    Škoda, nastala zaradi poskusov popravila ali posegov tretjih oseb brez pooblastila, ni krita.

o    Škoda, ki je nastala zaradi malomarnosti ali jo je povzročila tretja oseba, ni krita.

o    Strokovnjaki, ki izvajajo dela kot so dobava, vgradnja, nadgradnja in podobno, so odgovorni za svoje delo.

o    V primeru škode se ostala zavarovanja bremenijo kot prva (če je npr. zavarovano stanovanje in pride do požara, poplave itd. in je poškodovan računalnik ali prenosnik v njem, se najprej škoda krije iz tega zavarovanja).

o    Odškodninske zahtevke za izgubo baz podatkov in programske opreme ni možno uveljavljati iz navedenih vzrokov škode. Prav tako tudi ni nadomestil za stroške popravil, ki so nastali zaradi težav s programsko opremo in operacijskim sistemom, zaradi virusov, zaradi nezdružljivosti komponent, zaradi reševanja podatkov, ponovnega usklajevanja, ponovne pridobitve podatkov in podobno.
BLAGAJNIŠKI POS PROGRAM:


Najcenejši in najenostavnejši blagajniški program 

Davčna blagajna Simple 
Shop Standard


Za trgovine, gostilne, razne lokale, s dodatnimi moduli 
(potni stroški, delovnimi nalogi, uporabo bonov ...)

Izvedemo vam na lokaciji instalacijo, vnos artiklov, nastavitve, uvajanje.
Možna povezava dveh blagajn na isto bazo (2 blagajne že v ceni)

Gotovinska cena: 200 EUR 
Redna cena:208,35 EUR

 

AKCIJA:

 

WLAN Razširitev brezžičnega omrežja TP-LINK TL-WA855RE 300Mbps - 2 zunanji anteni
Šifra: WA855RE

Ojačevalec brezžičnega omrežja TP-LINK TL-WA855RE je narejen, da podaljša in izboljša domet vašega brezžičnega omrežja in odstranitev mrtvih točk. S hitrostmi do 300Mbps, majhno velikostjo in zunanjimi antenami ponuja zansesljiv signal do oddaljenih kotov. Z dodatnim Ethernet priključkom omogoča priklop žičnih naprav. - razširjevalec dometa ojača WLAN brezžični signal do prej nedosegljivih mest - 2 pritrjeni zunanji anteni za zanesljivo povezavo - s pritiskom na Range Extender gumb enostavno razširite vaše omrežje - nastavite urnik delovanja za varčevanje ze energijo - Tether aplikacija (iOS, Android) omogoča enostaven dostop in upravljanje - MIMO tehnologija za še boljše omrežje - kompatibilnost z vsemi usmerjevalniki - pristisnite WPS gumb na vašem usmerjevalniku (če ga ima) in nato pritisnite Range Extender gumb na TL-WA855RE in uživajte v razširjenem omrežju

Gotovinska cena: 23,99 EUR
Redna cena: 24,99 EUR
Prihranek: 1,00 EUR (4,00%)
Zaloga Da
Garancija 12 mesecev
 
podrobni opis