Prosimo počakajte...
Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Več.. Dovolim uporabo Ne želim piškotkov.
» Potrošni material
Košarica je prazna, vrednost: 0,00 €
Potrošni material
Table magnetne, piši/briši
Mediji CDR, DVD in drugi
Tonerji
Kartuše, črnila
Tonerji razni
Riboni
Pisarniška oprema
   » Stoli
   » Stroji in oprema
   » Pohištvo
Uničevalci dokumentov
Čistila
Vroče lepljenje
Papir
Knjige
Arhiv, razno
Zveckform

Toplotna črpalka kot dolgoročna naložba, ki se izplača.

Ali ste vedeli, da je optimizacija sistema ogrevanja s pomočjo toplotnih črpalk energetsko učinkovita rešitev, ki uporabniku omogoča tako ogrevanje kot hlajenje, na popolnoma naraven ter ekološki način? Toplotne črpalke za svoje delovanje izkoriščajo le energijo, shranjeno v naravnih virih v okolici objekta – toploto, ki se nenehno obnavlja s pomočjo sonca.

 

Prednosti uporabe toplotne črpalke

Naložba v izbrano toplotno črpalko se običajno povrne že v kratkem času, saj se stroški ogrevanja z njeno namestitvijo močno zmanjšajo. Končni znesek je sicer odvisen tudi od vrste črpalke, pa vendar lahko stroški padejo tudi za več kot 60%. Z naložbo v kakovostno črpalko boste nedvomno poskrbeli tudi za manjše onesnaževanje okolja – emisij ogljikovega dioksida tovrstne naprave ne proizvajajo, saj za svoje delovanje izkoriščajo izključno toploto, ki se nahaja v neposredni okolici vašega objekta. Prav tako za svoje delovanje ne potrebujejo nevarnih goriv, kot mnoga druga ogrevalna sredstva.

Sistem upravljanja toplotnih črpalk je udoben ter enostaven za uporabo. Napravo lahko vključite ali izključite že s pritiskom na tipko. Z nakupom toplotne črpalke se boste izognili tegobam ohlajanja prostorov v poletnem času, saj vam lahko služi tudi kot klimatska naprava.

Kako deluje toplotna črpalka zrak/voda?

V naši ponudbi se nahajajo zmogljive naprave v izvedbi zrak/voda. Uporabljajo se lahko za ogrevanje sanitarne vode ter prostorov, za njeno namestitev pa potrebujejo zelo malo prostora. Predstavljajo odlično možnost za optimizacijo vašega ogrevalnega sistema, bodisi kot edini vir ogrevanja ali kot dodatni vir za znižanje stroškov centralnega ogrevanja.

Toplotne črpalke zrak/voda delimo na split sisteme ter kompaktne sisteme. Slednje od prvih ločimo po tem, da imajo v zunanji enoti nameščene vse sestavne dele, zato je izkoristek črpalke posledično običajno višji.

Po kakšnem principu torej delujejo? Črpalka iz okolja učinkovito črpa toploto, ki se nahaja v zraku. Nizke temperature tako spreminja v visoke, s pomočjo električne energije. Izkoristek toplotnih črpalk je veliko višji od same porabe energije, zato se ogrevanje na ta način še vedno močno izplača.

Učinkovitost toplotnih črpalk se običajno izrazi s koeficientom zmogljivosti sistema. Ta pri črpalkah znaša od tri do pet, kar pomeni, da imajo vsaj trikrat višjo zmogljivost od ogrevalnih kotlov, ki za svoje delovanje uporabljajo fosilna goriva

Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri?

Da bo toplotna črpalka za ogrevanje zadostovala vašim potrebam po toploti, se pred nakupom pozanimajte o njeni energetski učinkovitosti, primernosti izvedbe ter njenih temperaturnih omejitvah. Črpalke v izvedbi zrak/voda so sicer primerne za vgradnjo kamorkoli, saj zanje ne potrebujete posebnih dovoljenj ali opravljati drugih posegov v okolico. Dovoljenje pa boste potrebovali za izkoriščanje toplote podtalnih voda ali kamnin, saj so za njihovo namestitev potrebni večji posegi v okolje.

V Sloveniji Eko sklad nudi pridobitev subvencije za namestitev toplotne črpalke zaradi spodbujanja okoljske naložbe. Osnovni pogoj za pridobitev subvencije je pravočasno oddana vloga, ki mora biti popolno izpolnjena

Drugi pogoji za pridobitev subvencije:
– Oddaja vloge pred realizacijo
– Kandidira lahko samo lastnik oz. investitor
– Subvencija velja samo za fizične osebe
– Velja zgolj za stanovanjske stavbe
– Namestitev in zagon zahtevana od pooblaščene osebe

Višina nepovratne finančne spodbude znaša do 20 % priznanih stroškov naložbe, vendar ne več kot:
1.000 EUR za ogrevalno toplotno črpalko tipa zrak/voda.

Več o pridobitvi subvencije za toplotne črpalke tukaj.

Cenik toplotnih črpalk in dodatne opreme
Slike: Opisi:
Sortiraj: Pogled:
Stol Gaming Spirit of gamer FIGHTER črno-rdeče barve
Šifra: GCFRE
Visoko kakovostno PVC usnje statična udobna naslona za roki Višina sedala nastavljiva od 45 do 55 cm zaklepanje nagiba stola Visoko kakovostno plinsko vzmetenje Class-3 5 gumiranih koles premera 50 mm, vrtljivih 360 stopinj Nosilnost: do 120 kg Barva: črna / rdeča Dimenzije stola: 69 x 67,5 x 128 cm / Teža: 15 kg priloženo orodje za sestavo Garancija 2 leti na mehanske in plastične dele
Gotovinska cena: 172,79 €
Redna cena: 179,99 €
Prihranek: 7,20 € (4,00%)
ZalogaPreveri zalogo
Garancija24 mesecev
 
» podrobni opis


BLAGAJNIŠKI POS PROGRAM:


Najcenejši in najenostavnejši blagajniški program 

Davčna blagajna Simple 
Shop Standard


Za trgovine, gostilne, razne lokale, s dodatnimi moduli 
(potni stroški, delovnimi nalogi, uporabo bonov ...)

Izvedemo vam na lokaciji instalacijo, vnos artiklov, nastavitve, uvajanje.
Možna povezava dveh blagajn na isto bazo (2 blagajne že v ceni)

Gotovinska cena: 200 EUR 
Redna cena:208,35 EUR

 

AKCIJA:

 

WLAN Razširitev brezžičnega omrežja TP-LINK TL-WA855RE 300Mbps - 2 zunanji anteni
Šifra: WA855RE

Ojačevalec brezžičnega omrežja TP-LINK TL-WA855RE je narejen, da podaljša in izboljša domet vašega brezžičnega omrežja in odstranitev mrtvih točk. S hitrostmi do 300Mbps, majhno velikostjo in zunanjimi antenami ponuja zansesljiv signal do oddaljenih kotov. Z dodatnim Ethernet priključkom omogoča priklop žičnih naprav. - razširjevalec dometa ojača WLAN brezžični signal do prej nedosegljivih mest - 2 pritrjeni zunanji anteni za zanesljivo povezavo - s pritiskom na Range Extender gumb enostavno razširite vaše omrežje - nastavite urnik delovanja za varčevanje ze energijo - Tether aplikacija (iOS, Android) omogoča enostaven dostop in upravljanje - MIMO tehnologija za še boljše omrežje - kompatibilnost z vsemi usmerjevalniki - pristisnite WPS gumb na vašem usmerjevalniku (če ga ima) in nato pritisnite Range Extender gumb na TL-WA855RE in uživajte v razširjenem omrežju

Gotovinska cena: 23,99 EUR
Redna cena: 24,99 EUR
Prihranek: 1,00 EUR (4,00%)
Zaloga Da
Garancija 12 mesecev
 
podrobni opis